Adres


Grünenthal B.V.
De Corridor 21K
3621 ZA Breukelen

Telefoon +31 (0)30 6046370

Contact formulier

 

 

 

DE WEEK VAN DE PIJN


=

 

Grünenthal B.V.

Grünenthal B.V.

Uw partner bij pijnbestrijding!

Grünenthal is een onafhankelijk innovatief internationaal farmaceutisch bedrijf dat is gespecialiseerd in pijnbestrijding.

Kennis op het gebied van pijn is het sterke punt van Grünenthal. Wij zoeken voortdurend naar oplossingen om de levenskwaliteit van mensen met matige en ernstige pijnklachten te verbeteren, zowel door het positieve effect van pijnverlichting te maximaliseren, als de bijwerkingen te minimaliseren.

Grünenthal B.V. levert in Nederland uitsluitend op recept verkrijgbare geneesmiddelen. Grünenthal B.V. is het Nederlandse filiaal van de Grünenthal Group en gevestigd in Breukelen.
Meer informatie...

Grünenthal opent innovatiehub

De Innovative Medicines Unit (IMU) van Grünenthal opent zijn eerste innovatiehub met als doel het R&D-netwerk van de firma te versterken.

De hub zal zijn gevestigd in Leiden en deel uitmaken van Leiden Bio Science Park, de grootste aaneenschakeling van biotechnische en farmaceutische bedrijven in Nederland en een van de vijf grootste en succesvolste wetenschapsparken in Europa. Dankzij de hub IMU – Leiden zal Grünenthal sterke samenwerkingsverbanden en partnerschappen met wetenschappelijke instituten, de biotech gemeenschap en innovatieve dienstverleners kunnen aangaan en zo nog intensiever betrokken raken bij onderzoek en ontwikkeling.

Download hier de nieuws (pdf)