Registratie van de gebruiker

Hartelijk welkom bij de Grünenthal registratie!

Als u voldoet aan de wettelijke eisen van de beroepsgroep en hierin werkzaam bent, vult u dan alstublieft het aanmeldingsformulier in. De met een * aangegeven velden zijn verplicht.

In verband met authentificatie is de opgave van persoonlijke gegevens nodig. De door u vermeldde persoonlijke gegevens worden vanzelfsprekend streng vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. Leest u in verband hiermee het Privacyverklaring voor de Online-Service van Grünenthal.

Uw toegangsdata worden na een succesvolle registratie naar het door u vermeldde e-mail adres gestuurd. U heeft vervolgens direct toegang tot het professionele gedeelte voor arts en apotheker. Om een succesvolle registratie mogelijk te maken dient u akkoord te gaan met onze gebruikersvoorwaarden. U stemt hiermee in door het aanklikken van de bevestigings button.

'Gebruikersnaam' moet een lengte tussen 3 en 20 tekens hebben.
'Wachtwoord' moet een lengte tussen 5 en 20 tekens hebben.

Login


Persoonlijke gegevens


Bedrijf


Informatie

Ik geef toestemming mijn gegevens te gebruiken om mij per e-mail te kunnen berichten


Akkoord

Ik ga akkoord met de gebruiksovereenkomst *


Voorwaarden voor het gebruik

Verklaring van toestemming:

Ik stem ermee in dat de door mij verstrekte informatie over mijn persoonsgegevens, mijn beroep alsmede het adres van mijn werk door Grünenthal GmbH, Zieglerstraße 6, 52078 Aachen, Deutschland, correspondentieadres: 52099 Aachen, Deutschland (hierna "dienstverlener" genoemd) worden opgeslagen. Ik stem er mee in dat deze gegevens worden gebruikt om mij informatiemateriaal toe te zenden en dat deze gegevens aan dochtermaatschappijen van de dienstverlener worden versterkt. Ik heb de mogelijkheid bezwaar aan te tekenen tegen de gegevens die de dienstverlener over mij heeft geregistreerd alsmede tegen het aanleggen van anoniem gemaakte gebruiksprofielen en kan deze desgewenst laten corrigeren, wissen, wijzigen of aanvullen

Melding aan:
Grünenthal GmbH
52099 Aachen
Deutschland

E-mail: info@grunenthal.com.