Adres


Grünenthal B.V.
De Corridor 21K
3621 ZA Breukelen

Telefoon +31 (0)30 6046370

Contact formulier

 

 

 

DE WEEK VAN DE PIJN


=

 

Grünenthal B.V.


Grünenthal B.V.

Uw partner bij pijnbestrijding!

Grünenthal is een onafhankelijk innovatief internationaal farmaceutisch bedrijf dat is gespecialiseerd in pijnbestrijding.

Kennis op het gebied van pijn is het sterke punt van Grünenthal. Wij zoeken voortdurend naar oplossingen om de levenskwaliteit van mensen met matige en ernstige pijnklachten te verbeteren, zowel door het positieve effect van pijnverlichting te maximaliseren, als de bijwerkingen te minimaliseren.

Grünenthal B.V. levert in Nederland uitsluitend op recept verkrijgbare geneesmiddelen. Grünenthal B.V. is het Nederlandse filiaal van de Grünenthal Group en gevestigd in Breukelen.

Meer informatie...


Societal Impact of Pain

SIP 2017 – Samenwerking van alle betrokken partijen

Dit was de titel van de speech die Gabriel Baertschi´s hield op het 7e Societal Impact of Pain (SIP) congres te Valletta, Malta.

Documentatie is verkrijgbaar van dit congres en te gebruiken op nationaal en internationaal niveau..

Meer informatie...


Nieuwe CCO bij Grünenthal.

Mark Fladrich aangesteld als nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) bij Grünenthal

De Grünenthal Group heeft vandaag aangekondigd dat Mark Fladrich wordt aangesteld in de functie van Chief Commercial Officer (CCO) verantwoordelijk voor de gehele globale commerciële organisatie. Op dit moment is Mark Fladrich Area Vice President voor zuid en west Europa, bij AstraZeneca in Groot Britannie. Hij zal per 1 september 2017 starten in zijn nieuwe functie bij Grünenthal.

Meer informatie...