Adres


Grünenthal B.V.
De Corridor 21K
3621 ZA Breukelen

Telefoon +31 (0)30 6046370

Contact formulier

 

 

 

DE WEEK VAN DE PIJN


=

 

Grünenthal B.V.


Grünenthal B.V.

Uw partner bij pijnbestrijding!

Grünenthal is een onafhankelijk innovatief internationaal farmaceutisch bedrijf dat is gespecialiseerd in pijnbestrijding.

Kennis op het gebied van pijn is het sterke punt van Grünenthal. Wij zoeken voortdurend naar oplossingen om de levenskwaliteit van mensen met matige en ernstige pijnklachten te verbeteren, zowel door het positieve effect van pijnverlichting te maximaliseren, als de bijwerkingen te minimaliseren.

Grünenthal B.V. levert in Nederland uitsluitend op recept verkrijgbare geneesmiddelen. Grünenthal B.V. is het Nederlandse filiaal van de Grünenthal Group en gevestigd in Breukelen.

Meer informatie...

Nieuwe Chief Executive Officer Grünenthal Group

Gabriel Baertschi volgt per 1 oktober 2016 Eric-Paul Pâques op als CEO

De Grünenthal Group kondigt het aantreden van Gabriel Baertschi als nieuwe CEO van de Grünenthal Group aan. In juni 2016 heeft de Raad van de Commissarissen van de onderneming Gabriel Baertschi aangesteld als nieuwe Chief Executive Officer van Grünenthal. Gabriel Baertschi komt naar Grünenthal van AstraZeneca, een wereldwijd opererend, door wetenschap gedreven biofarmaceutisch bedrijf, waar hij in zijn laatste functie Country President voor Japan was.

Gabriel Baertschi heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring in de farmaceutische industrie en volgt prof. dr. Eric-Paul Pâques op die eind 2016, na 23 jaar bij Grünenthal, zal terugtreden.

Officiële persbericht in het Engels (pdf)