R&D Grünenthal Group

Meer informatie vindt u terug op de internationale website

Research & Development

Research in Pijn

Kennis op het gebied van pijn is het sterke punt van Grünenthal. Het hoofddoel van onze research is dan ook het intensief zoeken naar nieuwe wegen om chronische pijn te behandelen en het tegelijkertijd verminderen van de gebruikelijke bijwerkingen van de momenteel verkrijgbare medicatie. De intensieve arbeid van onze zeer gespecialiseerde en gemotiveerde onderzoeksteams en het gebruik van de modernste technologie zorgen voor nieuwe ontdekkingen. We vinden nieuwe werkingsmechanismen en nieuwe substanties. Toegewijde projectteams zorgen voor ontwikkeling van nieuwe moleculen van het laboratorium tot aan de markt.

In lijn met de huidige globalisering is de ontwikkeling van een nieuwe pijnstiller bij Grünenthal een internationaal proces. Ons projectteam werkt op alle gebieden van medicijnontwikkeling samen met onze vestigingen in de hele wereld en met research organisaties in zowel Europa als de USA.

Door onze toewijding aan de ontwikkeling van betere pijnstillers én door ons streven naar perfectie, heeft Grünenthal een positie als wereldleider op het gebied van pijn-Research & Development verworven.

Onze missie: Innovatief op het gebied van pijnbestrijding

We zijn trots dat we vernieuwers zijn op het gebied van pijnstilling. We zijn de wereldleider op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van pijnbehandeling.

We spannen ons in om ethische en innoverende, op voorschrift verkrijgbare geneesmiddelen te ontwikkelen die een aanzienlijke vooruitgang bieden voor de patiënten.

Ontwikkeling van pijnbehandeling