Contact

Grünenthal B.V.

De Corridor 21K

3621 ZA Breukelen

Telefoon:  +31 (0)30 6046370

Fax:  +31 (0) 30 6046912

Routebeschrijving

Werk & Carrière

Voel en leef in de geest van Grünenthal

Dr. Heinz-Gerd Suelmann, Executive Vice President Global Human Resources Grünenthal Group, Aachen Dr. Heinz-Gerd Suelmann, Executive Vice President
Global Human Resources Grünenthal Group, Aachen

Als ondernemende specialist is het de doelstelling van Grünenthal om echte voordelen te leveren aan patiënten. Met deze doelstelling in het achterhoofd ontwikkelen wij onze bedrijfscultuur. Een cultuur waarin mensen eerlijk en moedig zijn, en inspirerend en zorgzaam. Onze gemeenschappelijke beginselen helpen ons om onze gedachten en acties op elkaar af te stemmen. Vol passie streven wij ernaar door middel van innovatieve producten een duurzaam positief effect te hebben op de levens van patiënten. Als familiebedrijf zetten wij ons in voor ontwikkeling en zorg op de lange termijn.

Wij geloven in mensen, en in hun toewijding, ambitie en intelligentie. Als collega's inspireren wij elkaar, dagen wij elkaar uit en ondersteunen wij elkaar. Elke individuele bijdrage maakt een verschil. Iedereen is zichtbaar binnen ons bedrijf en van iedereen hebben de beslissingen en acties effect op de resultaten van ons bedrijf. Voor ons telt elke individuele persoon: wij ontwikkelen de talenten van elke individuele medewerker en bieden wereldwijde carrièremogelijkheden.

Het is onze passie om een echt positief effect te hebben op de levens van patiënten. Onze passie ligt in ons werk en onze mensen. Innovatie wordt geboren uit passie en innovatieve producten zijn nu juist wat onze patiënten nodig hebben. Voor ons is van belang dat onze medewerkers trots zijn op ons bedrijf, en dat zij trots zijn op hun collega's en op onze gezamenlijke prestaties.