Adres


Grünenthal B.V.
De Corridor 21K
3621 ZA Breukelen

Telefoon +31 (0)30 6046370

Contact formulier

 

 

 

DE WEEK VAN DE PIJN


=

 

Grünenthal B.V.


Grünenthal B.V.

Uw partner bij pijnbestrijding!

Grünenthal is een onafhankelijk innovatief internationaal farmaceutisch bedrijf dat is gespecialiseerd in pijnbestrijding.

Kennis op het gebied van pijn is het sterke punt van Grünenthal. Wij zoeken voortdurend naar oplossingen om de levenskwaliteit van mensen met matige en ernstige pijnklachten te verbeteren, zowel door het positieve effect van pijnverlichting te maximaliseren, als de bijwerkingen te minimaliseren.

Grünenthal B.V. levert in Nederland uitsluitend op recept verkrijgbare geneesmiddelen. Grünenthal B.V. is het Nederlandse filiaal van de Grünenthal Group en gevestigd in Breukelen.

Meer informatie...


Nieuwe CCO bij Grünenthal.

Mark Fladrich aangesteld als nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) bij Grünenthal

De Grünenthal Group heeft vandaag aangekondigd dat Mark Fladrich wordt aangesteld in de functie van Chief Commercial Officer (CCO) verantwoordelijk voor de gehele globale commerciële organisatie. Op dit moment is Mark Fladrich Area Vice President voor zuid en west Europa, bij AstraZeneca in Groot Britannie. Hij zal per 1 september 2017 starten in zijn nieuwe functie bij Grünenthal.

Meer informatie...

Een nieuw Europees pijn onderzoek is gestart

Pain Alliance Europe (PAE) is een Europese pijn organisatie van Europese platform organisaties, waarbij het hoofddoel is de verbetering van het leven met chronische pijn, de kwaliteit van leven met chronische pijn en om de stem van chronische pijn patie¨nten te laten horen binnen Europa.

Een op de vijf personen in Europa, 100 miljoen personen, lijden aan chronische pijn. De kosten hiervan voor de gezondheidszorg en maatschappelijke kosten bedragen binnen Europa meer dan 450 miljoen. Van de personen met pijn, is 21% niet in staat is om te werken. Van de mensen met een baan ervaren 48 miljoen de gevolgen van pijn in hun werksituatie. De Europese organisatie (PAE) heeft een vragenlijst samengesteld om de gegevens te verzamelen van personen met pijn, hun dagelijks leven, de ervaringen, de behandeling en revalidatie. PAE wil informatie verzamelen over chronische pijn en aan het einde van dit jaar de resultaten presenteren als Europese platform organisatie.” .

Europees pijn onderzoek