;

Pijnbestrij­ding

Grünenthal is een onafhankelijk, wereldwijd opererend farmaceutisch bedrijf. We hebben jarenlange ervaring in de ontwikkeling van innovatieve pijnbehandeling. We willen wereldwijd de eerste keuze zijn bij pijnbehandeling; bij patiënten, professionals in de gezondheidszorg en bij zorgverzekeraars. Onze focus ligt op onderzoek naar pijn en het beschikbaar maken van krachtige, betrouwbare geneesmiddelen voor patiënten. Ons portfolio beslaat een breed scala aan bewezen effectieve producten voor pijn: acute en/of chronische pijn, nociceptieve en/of neuropathische pijn (zie hieronder).

Pijn is de meest voorkomende reden om naar een arts te gaan. Het EFIC® van de Europese Federatie van IASP® (International Association of the Study of Pain) stelt dat acute pijn een symptoom van ziekte of verwonding is. Chronische en steeds terugkerende pijn is echter een specifiek gezondheidsprobleem. Een ziekte op zich. Pijn, en met name chronische pijn, kan veel invloed hebben op de kwaliteit van leven, van patiënten en hun naasten.

Wij geven een overzicht van hedendaagse pijnbestrijding, verschillende soorten pijn en de diagnose en behandeling.

 
U verlaat de website van Grünenthal B.V. in Nederland.
U staat op het punt de website van Grünenthal B.V. in Nederland te verlaten. Links naar andere sites worden aangeboden als service aan de bezoeker. ... Sluiten ... Doorgaan