;

Actie ondernemen tegen pijn

In ons streven naar een betere toekomst voor onze patiënten, zijn we betrokken bij de verschillende initiatieven die dit doel ondersteunen.

CHANGE PAIN®

Het doel van CHANGE PAIN® is het leren begrijpen van de behoeften van pijnpatiënten. Het initiatief is in 2009 in 12 Europese opgezet. Sindsdien heeft CHANGE PAIN® al veel tools ontwikkeld om het dagelijkse werk van artsen rondom chronische en post-operatieve pijn makkelijker te maken. Ook hebben we meer dan 65.000 gezondheidsprofessionals opgeleid via online leermodules en workshops in heel Europa.
... Zie de meest recente eCME modules

“My pain feels like”

Om een vroege diagnose en effectieve behandeling mogelijk te maken, is het belangrijk dat patiënten hun symptomen zo gedetailleerd mogelijk kunnen beschrijven, Daarom hebben we het initiatief "My pain feels like ..." ontwikkeld. Dit platform ondersteunt de communicatie tussen patiënt en arts. Onder andere met het hulpmiddel 'mijn pijnvragenlijst' helpen we patiënten hun pijn te beschrijven.
... Lees meer over “My pain feels like”

Patiënten ondersteunen met onze producten

Het is onze ambitie om rond 2022 vijf nieuwe producten op de markt te brengen, ongeacht of dit nu tabletten, pleisters of medical devices zijn. Maar we werken al meer dan 40 jaar met veel toewijding aan de bestrijding van pijn. Op de website van Grünenthal Health is te zien welk therapeutisch assortiment we al hebben opgebouwd. Zorgprofessionals hebben ook toegang tot ons productportaal.
... Grünenthal Health website
 
U verlaat de website van Grünenthal B.V. in Nederland.
U staat op het punt de website van Grünenthal B.V. in Nederland te verlaten. Links naar andere sites worden aangeboden als service aan de bezoeker. ... Sluiten ... Doorgaan