Technologieën gebruiken om aanvullende oplossingen mogelijk te maken

Een combinatie van technologie en medicijnen speelt een sleutelrol bij het stimuleren van innovatie, dus we zijn uiteraard geïnteresseerd in het onderzoeken van hoe we apparaten en technologieën kunnen gebruiken om het leven van de patiënt te verbeteren.

We willen een innovatieve pijplijn bouwen met daarin nieuwe kandidaat-geneesmiddelen en baanbrekende technologieën. De markt voor medische hulpmiddelen en technologie vereist een compleet andere kennisbasis dan de markt voor geneesmiddelen (op recept). Door onze middelen te wijden aan apparaten en technologieën, grijpen we de kans om onze onderzoeksprojecten en pijplijn te diversifiëren. Een belangrijke doelstelling is om aanvullende opties voor de behandeling van ziekte aan te bieden in ons focusgebied pijn.

We richten ins op twee belangrijke onderzoeksgebieden:

  • Misbruikbeperkende formuleringen (Abuse Deterrent Formulation, ADF) technologie (of INTAC®) – ontwikkeld door ons om de drempels voor het misbruik van opiaten en andere medicijnen die mogelijkerwijs misbruikt kunnen worden aanzienlijk te vergroten.
  • chirurgische afdichtingsmiddelen en het onderliggende technologieplatform - in April 2017 hebben we Adhesys Medical overgenomen evenals de wereldwijde rechten voor de ontwikkeling en commercialisering van een innovatieve pijplijn met chirurgische afdichtingsmiddelen en het ondersteunende technologieplatform.

 

Externe innovatie is ook erg belangrijk voor ons. We zoeken actief naar mogelijkheden om samen te werken met derden voor de behandeling van pijnaandoeningen met apparaten evenals met verschillende digitale methoden om data te verwerken, meten en analyseren.
 
U verlaat de website van Grünenthal B.V. in Nederland.
U staat op het punt de website van Grünenthal B.V. in Nederland te verlaten. Links naar andere sites worden aangeboden als service aan de bezoeker. ... Sluiten ... Doorgaan