Identificatie en interactie

Identificatie en interactie

Een wereld zonder pijn. Dit is onze visie.

Om die tot leven te brengen, volgen we onze strategie en werken we continu aan onze cultuur. Onze teams over de hele wereld werken met vijf gedeelde waarden. Deze geven richting aan onze besluitvorming en geven duidelijk aan hoe wij ons gedragen - als individu en als organisatie. Deze waarden en dit gedrag brengen we tot leven brengen in alles wat wij doen - elke dag, overal. Ieder van ons.

Onze cultuur maakt een groot verschil bij het behalen van de zakelijke doelstellingen. Binnen Be!Grünenthal kennen we vier mindsets die beschrijven hoe we te werk gaan. Deze mindsets geven ons sturing en zorgen ervoor dat we meerwaarde leveren.

Onze mindsets


Onze mindsets

Deze mindsets geven ons dagelijks werk sturing en helpen ons waarde toe te voegen voor de lange termijn. 

Innovatief + slim

Binnen ons bedrijf is een gigantische hoeveelheid kennis, competentie en ideeën aanwezig. Innovatief zijn op het gebied van nieuwe oplossingen en slim genoeg zijn om ze op de markt te brengen en uiteindelijk bij de patiënt te krijgen, is wat we hier bij Grünenthal nastreven.  

Eerlijk + Moedig

Ruimdenkend en zelfkritisch genoeg zijn om duidelijke beslissingen te nemen behoren tot de belangrijkste eigenschappen van succesvolle ondernemers. We moeten eerlijk zijn tegen onszelf en de moed hebben om eerlijk tegenover anderen te zijn. Dit omvat de behoefte om methoden of beslissingen in twijfel te trekken en moedig een nieuwe richting in te durven slaan zonder bang te zijn om fouten te maken.  

Zorgzaam + Inspirerend

Wanneer iedereen zich verantwoordelijk voelt voor het succes van het bedrijf, kunnen we samen geweldige dingen bereiken. Dit betekent: groeien met elke nieuwe uitdaging. Een sfeer van respect, eerlijkheid en vertrouwen is noodzakelijk om de zaken in beweging te krijgen, evenals wederzijdse inspiratie en een fijn werkklimaat.  

Resultaatgedreven + Waarde toevoegend

Wat we ook doen, we zijn altijd gefocust op het eindresultaat. Ervaring leert ons dat we, om waarde toe te voegen, gefocust moeten blijven op het grote geheel, bereid moeten zijn om uit onze comfort zone te stappen en effectief samen te werken.  

Door deze mindsets overal in toe te passen, creëren we waarden voor ieder persoon en voor het bedrijf als geheel.