;

De wereld beter maken, door betere pijnbehande­lingen


Pijn is het grootste probleem in de moderne geneeskunde: uit onderzoek blijkt dat wereldwijd meer dan 1.5 miljard mensen lijden aan chronische pijn1. Meer dan 21% daarvan lijdt zelfs meer dan 20 jaar2. Adequate pijnbehandeling is vaak niet beschikbaar of moeilijk toegankelijk. Als specialist in deze niche willen wij dit probleem oplossen.

1 Global Industry Analysts, Inc. (2011) Global Pain Management Market to Reach US$60 Billion by 2015, According to a New Report by Global Industry Analysts, Inc. [Online] Available from: http://www.prweb.com/pdfdownload/8052240.pdf [Accessed 14 April 2018].
2 Langley P.C.: The prevalence, correlates and treatment of pain in the European Union. CMRO. 2011;463-480

“Stel je voor dat je een leven leidt waarin je elke dag bij alles dat je aanraakt, of dat jou aanraakt, waarbij elk geluid dat je hoort, van een auto die passeert tot een spelend kind, pijn ervaart. Wij zullen geen middel onbeproefd laten om deze patiënten te helpen.”

Gabriel Baertschi

CEO Grünenthal

Het is ons doel om de levenskwaliteit van patiënten te verbeteren. Wij investeren daarom fors in innovatie. We zoeken slimme oplossingen en behandelingen die levens echt helpen verbeteren.

 

Onze strategie: toonaangevend in innovatie

Onze Research & Development-activiteiten zijn gericht op innovaties in pijn en pijnbestrijding, apparatuur (medical devices) en technologie.

 

“Als wereldwijde marktleider op het gebied van pijnmanagement, zoeken we naar strategische samenwerkingsverbanden op het gebied van research & ontwikkeling om te kunnen zorgen voor innovatieve oplossingen voor patiënten met indicaties met grote onvervulde medische behoeften. Innovatie is onze kern, en als volledig geïntegreerd farmaceutisch bedrijf, kunnen we ondersteuning in de gehele keten bieden, van de ontwikkeling van medicijnen tot commercialisering.”

Gabriel Baertschi

CEO

Meer over ons

 

Grünenthal in cijfers

Wij zijn een onafhankelijk familiebedrijf. Ons hoofdkantoor staat in Aken (Duitsland). We zijn aanwezig in 28 landen met partners in Europa, Latijns-Amerika en de VS.

Leiderschap

Wij zijn ondernemend, prestatiegericht en werken graag samen. Diversiteit en inclusiviteit zijn voor ons voorwaarden voor succes.

Huidige projecten

Innovatie is de drijvende kracht achter nieuwe ideeën en toekomstige behandelingen.

Bijdragen

Fantasierijke onderzoeker? Onconventionele strateeg? Vooruitstrevende doorzetter? Kom bij ons werken!

Open Innovatie: samenwerking in de kern

We geloven in de kracht van open samenwerking. Alleen dan breng je alle expertise samen die nodig is voor de ontwikkeling van innovatieve medicijnen.

Externe groei

We groeien gestaag, mede door onze zoektocht naar externe middelen en bedrijven. Hierdoor zijn we in staat om ons bedrijf en productportfolio te vergroten.

Sociale verantwoordelijkheid

Wij zorgen voor de wereld om ons heen: van de pijn tot aan klimaatverandering - wij doen wat we kunnen om grote en kleine problemen op te lossen.

Pijplijn

Om meer patiënten beter te helpen, verdiepen we onze kennis van pijnmanagement steeds verder. Ook zetten we in op medical devices en technologieën.
 
U verlaat de website van Grünenthal B.V. in Nederland.
U staat op het punt de website van Grünenthal B.V. in Nederland te verlaten. Links naar andere sites worden aangeboden als service aan de bezoeker. ... Sluiten ... Doorgaan