Werken aan een wereld zonder pijn

Grünenthal heeft een duidelijke visie op een wereld zonder pijn. Deze visie staat centraal in alles wat wij doen aan R&D-activiteiten.

Als wereldleider op het gebied van pijnonderzoek- en behandeling zoeken we innovatieve behandelingsopties die de potentie hebben om de levens van patiënten significant te verbeteren. Dagelijks zetten de wetenschappers van Grünenthal hun kennis en kunde in om de toekomst van pijnbestrijding te herdefiniëren.

Met onze innovaties focussen we ons op vier terreinen: perifere neuropathische pijn, chronische postoperatieve pijn, chronische lage rugpijn en artrose. Via een holistische benadering onderzoeken we alle mogelijke technologieën en mogelijkheden. We zijn oplossingsgericht. We gaan waar mogelijk strategische partnerschappen aan met innovatieve spelers in de industrie en de academische wereld om de ontwikkeling van waardevolle therapieën te stimuleren.

“Bij Grünenthal werken we continu aan innovatieve behandelingen die het verschil maken voor patiënten die pijn lijden.”

Jan Adams,

Chief Scientific Officer (CSO)

Naast de focus op deze vier terreinen, bundelen we krachten met partners om nieuwe therapeutische oplossingen te ontwikkelen voor fibromyalgie, complex regionaal pijnsyndroom, migraine en postoperatieve pijn.

 

Meer informatie over onze strategie, wereldwijde aanwezigheid, partnerschappen en projecten vindt u op dit gedeelte van onze website. Ook vindt u een gedetailleerde beschrijving van onze terreinen.

Onze therapeutische gebieden

Artrose

Artrose

Het is onze ambitie om de voortgang van kraakbeenschade bij patiënten met artrose te stoppen. Werk met ons samen!

 

... Lees verder

Andere belangrijke therapeutische gebieden zijn: