Initiatieven

Actie ondernemen tegen pijn

In ons streven naar een betere toekomst voor onze patiënten, zijn we betrokken bij de verschillende initiatieven die dit doel ondersteunen.

Change Pain

CHANGE PAIN

Het doel van CHANGE PAIN is het leren begrijpen van de behoeften van pijnpatiënten. Het initiatief is in 2009 in 12 Europese opgezet. Sindsdien heeft CHANGE PAIN al veel tools ontwikkeld om het dagelijkse werk van artsen rondom chronische en post-operatieve pijn makkelijker te maken. Ook hebben we meer dan 65.000 gezondheidsprofessionals opgeleid via online leermodules en workshops in heel Europa.
... Lees meer over CHANGE PAIN

Brain, Mind and Pain-subsidie

De Brain, Mind and Pain 'Patient-Centred Innovation Grant' (BMP Grant) is een initiatief van Pain Alliance Europe om patiëntgerichte en wetenschappelijk onderbouwde innovatie op het gebied van chronische pijn en neurologische aandoeningen te identificeren, te stimuleren en aan te moedigen. De subsidiedoelstellingen zijn gericht op: toegang tot innovatieve behandelingen, preventie en zelfmanagementbenaderingen, vermindering van stigmatisering, en onderzoek ter verbetering van de levenskwaliteit. De tweejaarlijkse BMP-beurs, die gedeeltelijk wordt gefinancierd door Grünenthal. De prijs wordt toegekend door een jury van patiëntvertegenwoordigers en wordt ondersteund door wetenschappelijke experts om ervoor te zorgen dat de winnende projecten daadwerkelijk uitdagingen aanpakken waarmee patiënten worden geconfronteerd.
... Lees meer over BMP

Patiënten ondersteunen met onze producten

Het is onze ambitie om rond 2022 vijf nieuwe producten op de markt te brengen, ongeacht of dit nu tabletten, pleisters of medical devices zijn. Maar we werken al meer dan 40 jaar met veel toewijding aan de bestrijding van pijn. Op de website van Grünenthal Health is te zien welk therapeutisch assortiment we al hebben opgebouwd. Zorgprofessionals hebben ook toegang tot ons productportaal.
... Grünenthal Health website