Waar wetenschap levens verandert

Met wetenschap en innovatie streven we naar een pijnvrije wereld

Grünenthal is overal ter wereld toonaangevend in pijnbestrijding. We zijn een familiebedrijf dat wetenschap hoog in het vaandel heeft staan. Met veel enthousiasme voor vernieuwing werken we aan het creëren van een wereld zonder pijn. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Aken, Duitsland, maar we zijn wereldwijd actief.

pijnonderzoek
50

jaar ervaring in pijnonderzoek

Internationaal netwerk
2

We hebben 2 R&D hubs: in Aken (Duitsland) en in Boston (USA)

octrooiaanvragen
~160

ingediende octrooiaanvragen in de afgelopen 10 jaar

omzet
€ 1.8

€ 1.8 miljard omzet in 2023

aantal landen
100

Onze producten zijn beschikbaar in ongeveer 100 landen

werknemers
4,400

werknemers wereldwijd


Leiding en bedrijfscultuur

Onze leidinggevenden combineren ondernemerschap, samenwerking en ambitie in hun aanpak. Eerlijkheid is cruciaal in alles wat we doen. We beschouwen diversiteit en inclusie als essentiële factoren voor succes.

“Onze leiders zijn rolmodellen. Ze nemen hun verantwoordelijkheid, hebben de moed om te breken met de norm en zijn echte pioniers. Leiderschap bij Grünenthal betekent dat het werk verder strekt dan een functie, dat men uit z'n rol kan stappen en interesse heeft in hoe we kunnen doen wat het beste is voor het bedrijf als geheel. Dat alles zorgt voor een klimaat waarin we snel kunnen schakelen, de handen ineen kunnen slaan en dingen voor elkaar kunnen krijgen.”

Gabriel Baertschi

CEO, Grünenthal


Overal ter wereld

Met onze oorsprong in Duitsland zijn we sinds de jaren '60 internationaal aanzienlijk gegroeid. Op dit moment zijn we actief in 27 landen, met partners in Europa, Latijns-Amerika en de Verenigde Staten. Onze producten zijn verkrijgbaar in ongeveer 100 landen en wereldwijd hebben we meer dan 4.400 medewerkers in dienst. Op al onze locaties werken getalenteerde medewerkers binnen een positieve, internationale en inclusieve werkomgeving.

Ontdek meer: